مثبت اندیشان

مقالات مثبت اندیشی و قانون جذب

مثبت اندیشان

مقالات مثبت اندیشی و قانون جذب

سلام . به وبلاگ مثبت اندیشان خوش آمدید . من اینجا درباره روانشناسی مثبت گرا و انرژی مثبت و همچنین قانون جذب عکس و مطلب میزارم . از دوستان مثبت اندیش دعوت میکنم نظرات و اندیشه های خودتون رو زیر مطالب هر پست درج کنید. سپاسگزارم

۵ مطلب در مهر ۱۳۹۶ ثبت شده است

مردم به‌طور طبیعی به نتایج منفی فکر می‌کنند، نه مثبت. اغلب نتایج منفی نصیب افراد بدبین می‌شود. از طرف دیگر، برای مردم مثبت‌اندیش، اتفاقات خوب پی‌درپی رخ می‌دهد.

مدیر سبز: اخیرا کتاب جدیدی با نام «دیدن اتومبیل‌های قرمز» در آمریکا منتشر شده است. این کتاب به یکی از کتاب‌های پرفروش آمازون تبدیل شده است. این کتاب درمورد اهمیت دیدگاه‌مان و تاثیر آن در موفقیت صحبت می‌کند. در این شماره به نکات مهم این کتاب می‌پردازیم. امیدواریم در سال 1391 مثبت‌تر فکر کنیم و بهترین سال زندگی‌مان را رقم بزنیم.


آیا به موضوعات خوب فکر می‌کنید یا موضوعات بد؟

مردم به‌طور طبیعی به نتایج منفی فکر می‌کنند، نه مثبت. اغلب نتایج منفی نصیب افراد بدبین می‌شود. از طرف دیگر، برای مردم مثبت‌اندیش، اتفاقات خوب پی‌درپی رخ می‌دهد. این درست مانند زمانی است که یک اتومبیل قرمز می‌خرید و پس از آن همه اتومبیل‌های قرمز اطراف خود را می‌بینید. دیدن اتومبیل‌های قرمز برای شما معنی‌دار می‌شود. شما به اتومبیل زیبا و جدید خود افتخار می‌کنید و بسیار هیجان‌زده هستید، درنتیجه زیاد به آن ‌فکر می‌کنید. وقتی اتومبیل قرمز نقطه اصلی تمرکز شما باشد، اتومبیل‌های قرمز همه‌جا در اطرافتان ظاهر می‌شوند.
  • Fa Nazari

روش ثبت ۵ اتفاق خوب: بهتر است در زندگی همیشه بنا را بر تقویت خود و دیگران بگذارید.

وقتی یکدیگر را میبینید حرفهای خوب و مثبت بزنید. اگر خبر فوت یا تصادف و حادثه بدی را

شنیده اید شما نگویید بگذارید دیگران بگویند. همیشه وجودتان مثبت و خیر باشد. بگذارید

دیگران با دیدن شما احساس خوب پیدا کنند.

 

روش تمرکزی که میخواهم بگویم بویژه برای نوجوانان و جوانان

بسیار موثر است. از امروز سعی کیند در انتهای شب ۵ اتفاق خوب

را در دفترچه خاطراتتان ثبت کنید.

 

  • Fa Nazari

یکی از اصول اصلی که بارها در کتاب‌های موفقیت و سمینارها و جاهای مختلف شنیده‌ایم این است که باید مثبت اندیش باشیم، اما دقیقاً مثبت اندیشی چیست؟ باید چگونه رفتار کنیم؟ آیا همین‌که من مثبت اندیش باشم کافی است؟

ابتدا اجازه دهید تعریفی از مثبت اندیشی ارائه کنم تا کمی بهتر با این موضوع آشنا شویم.

مثبت اندیشی چیست؟

نظر من در خصوص مثبت اندیشی این است که مثبت اندیشی برداشتی است که ما نسبت به وقایع، اتفاقات و شرایطی که برایمان پیش می‌آید داریم، در کل باید بگویم که ما دو نوع اتفاق داریم:

اتفاقات خوب

اتفاقات به‌ظاهر بد

من نمی‌گویم اتفاقات بد چراکه معتقد هستم اصلاً این دسته وجود ندارد و هر اتفاقی که برایمان رخ می‌دهد، هر شرایطی را که ما تجربه می‌کنیم، هر رویدادی که پیش می‌آید، در کل هر چیزی که در جهان رخ می‌دهد خیر است و خوبی و غیر از این نمی‌تواند باشد، اما ما یا خیر آن را همان لحظه می‌فهمیم که اسم این دسته را گذاشته‌ام اتفاقات خوب یا خیر آن را بعد متوجه می‌شویم که این دسته از اتفاقات را اتفاقات به‌ظاهر بد نام‌گذاری کردم.

  • Fa Nazari

به سختی می‌توان در شرایط سخت و بحرانی اعتماد به نفس خود را حفظ کرد. اما از طرفی اعتماد به نفس می‌تواند نقش پناهگاه یا مامن را برای شما داشته باشد. قایقی محکم و پابرجا که حتی در توفانی‌ترین دریاها هم آرامشش به هم نمی‌ریزد. اگر اعتماد به نفس نداشته باشید، قدرت احساسی و ذهنی کافی برای پیشرفت را نخواهید داشت و در‌جا خواهید زد.

همچنین هنگامی که می‌خواهید پای اعتقادات خود بایستید، اعتماد به نفس کمک زیادی به شما خواهد کرد. اگر به دنیا و زندگی خود در این دنیا اهمیت می‌دهید، اعتماد به نفس پشتوانه بزرگی برای شما خواهد بود و باعث می‌شود که در هر موقعیتی از زندگی که قرار بگیرید، از درون احساس قدرت کنید. اعتماد به نفس چه در روابط شخصی، چه کاری و چه رابطه‌تان با خودتان، تاثیر زیادی بر تصمیمات و در نتیجه تغییراتی خواهد داشت که در زندگی‌تان به وجود می‌آورید.

با دنبال‌کردن موارد زیر، اعتماد به نفس را در درون خود ایجاد کنید:

  • Fa Nazari

یکی از نشانه‌های سلامت روان، رویکرد مثبت و سازنده به هستی است؛ چنین رویکردی زمینه‌ای برای گرایش و برخورد مثبت با جهان محسوب می‌شود؛ به‌عبارت دیگر، مثبت اندیشی، مقدمه مثبت گرایی است. به باور مزلو، کسانی که از سلامتی کامل روحی برخوردارند، از موضوعات و اشخاص دنیای پیرامونشان شناخت عینی دارند؛ در حالی‌که شخصیت‌های ناسالم، جهان را با قالب ذهنی خویش ادراک می‌کنند و می‌خواهند به زور آن را به شکل ترس‌ها، نیازها و ارزش‌های خود درآورند.(1)

بر این اساس، انسان‌های مثبت اندیش و مثبت‌گرا از مرز سلامت و تعادل روان فراتر رفته، به تعالی روان دست می‌یابند. و در برخورد با دیگران، تمایل دارند که به افکار، عملکردها و رفتارهای آنان از دریچه مثبت بنگرند.

  • Fa Nazari